close
Heeft u advies nodig? Stel uw vraag phone0342 401 315
beenhere Al meer dan 20 jaar ervaring
Kindergrafsteen glas foto 1

Kindergrafsteen glas Glas, natuursteen

Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn pr... lees meer >
Product
19712
Artikelnummer
Persoonlijk en uniek
Bloem, plant of boom
Tulp
Collectie
Beelden en Symbolen, Boeken, harten en kussens, Exclusief, Kleurrijk
Dieren
Dieren 3d, Vlinder
Glas
Glasfusing
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kinderlijk
Ballon, Vlinder
Kleur
Paars, Roze
Materiaal
Glas, Natuursteen
Persoonlijke toevoeging
Afbeelding - glas, Ballon, Decoratie - glas, Dieren 3d, Glasfusing decoratie - glas, Hart
Productgroep
Kindermonumenten
Symboliek
Hart
Vorm
Ovaal
Vormgeving
Ovaal
Productomschrijving
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Soortgelijke modellen