close
Heeft u advies nodig? Stel uw vraag phone0342 401 315
beenhere Al meer dan 20 jaar ervaring

Kleurrijk glazen kindermonument vlinder Glas, natuursteen

Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn pr... lees meer >
Product
33155
Artikelnummer
15865
Bewerking
Gezoet
Collectie
Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Kleurrijk, Modern
Dieren
Dieren 3d, Vlinder
Glas
Glasfusing, Smeltglas
Kleur
Grijs, Oranje
Materiaal
Glas, Natuursteen
Persoonlijke toevoeging
Afbeelding - glas, Decoratie - glas, Dieren 3d, Glasfusing decoratie - glas
Productgroep
Kindermonumenten
Symboliek
Vlinder
Productomschrijving
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Soortgelijke modellen