close
Heeft u advies nodig? Stel uw vraag phone0342 401 315
beenhere Al meer dan 20 jaar ervaring
Kleurrijk kindermonument met glas en vlinders foto 1

Kleurrijk kindermonument met glas en vlinders Glas, rvs

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belett... lees meer >
Product
25718
Artikelnummer
14208
Collectie
Exclusief, Jong en eigentijds, Kleurrijk
Dieren
Vlinder
Glasprint
Folie op glas
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kinderlijk
Vlinder
Kleur
Roze, Wit
Materiaal
Glas, RVS
Persoonlijke toevoeging
Hart
Productgroep
Kindermonumenten
Symboliek
Hart
Vorm
Ovaal
Vormgeving
Ovaal
Productomschrijving
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.



Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.



Soortgelijke modellen