close
Heeft u advies nodig? Stel uw vraag phone0342 401 315
beenhere Al meer dan 20 jaar ervaring

Modern zuilen gedenkteken met foto op glas

Glazen grafmonument met een moderne uitstraling. De zuilen op verschillende niveaus maken het monument speels en jong. Een fotoprint op glas wordt samen met het grafisch team ontworpen. De foto wordt door ons glasatelier op een duurzame manier op het g... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 23590
Catalogus Exclusief, Grafmonumenten
Collectie Exclusief, Glas, Jong en eigentijds, Modern, Natuursteen, Zuilen
Graftype Enkel
Kleur Grijs, Wit
Materiaal Glas, Natuursteen
Onderdeel Zuilen
Productsoort Glazen foto
Vormgeving Zuilen

Productomschrijving

Glazen grafmonument met een moderne uitstraling. De zuilen op verschillende niveaus maken het monument speels en jong. Een fotoprint op glas wordt samen met het grafisch team ontworpen. De foto wordt door ons glasatelier op een duurzame manier op het glas geprint zodat de kleuren mooi blijven.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.