close
Heeft u advies nodig? Stel uw vraag phone0342 401 315
beenhere Al meer dan 20 jaar ervaring

Roze kindergrafsteen voor een meisje Glas, natuursteen

Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn pr... lees meer >
Product
33420
Artikelnummer
Persoonlijk en uniek
Collectie
Beelden en Symbolen, Exclusief, Jong en eigentijds, Kleurrijk
Dieren
Dieren 3d, Vlinder
Diverse tags
Regenboog
Geslacht
meisje
Glas
Glasfusing, Smeltglas
Kleur
Roze, Wit
Leeftijd
baby
Materiaal
Glas, Natuursteen
Persoonlijke toevoeging
Afbeelding - glas, Decoratie - glas, Dieren 3d, Glasfusing decoratie - glas, Regenboog
Productgroep
Kindermonumenten
Symboliek
Vlinder
Productomschrijving
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Soortgelijke modellen