close
Heeft u advies nodig? Stel uw vraag phone0342 401 315
beenhere Al meer dan 20 jaar ervaring

Speels grafmonument met roze vlinders

Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam. Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33745
Collectie Exclusief, Glas, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Met bijzondere betekenis, Natuursteen
Dieren Vlinder
Glas Glasfusing, Smeltglas
Graftype Enkel
Kinderlijk Vlinder
Kleur Grijs, Roze
Materiaal Glas, Natuursteen
Productgroep Kindermonumenten
Randbewerking glas Meesmelten

Productomschrijving

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.