Over ons glaskunst atelier in Barneveld

  Glaskunst atelier Art Emotions maakt onderdeel uit van Eijgelaar Natuursteen. Ooit als glasatelier in 1968 gesticht door Floris van Tetterode, en inmiddels uitgegroeid tot een absolute specialist in glazen grafmonumenten. Het bedrijf kenmerkt zich als een smeltkroes van uitdagingen, gedreven door een enthousiaste groep mensen waar innovatie, ambacht, creativiteit en vooral bezieling voor alles wat we doen centraal staat.

  Het team van Art Emotions

  Kees Ruggenberg
  Kees RuggenbergVestigingsmanager
  Kees Ruggenberg
  Kees RuggenbergVestigingsmanager
  Kees denkt met u mee om een passend grafmonument van glas te ontwerpen en draagt ook graag al meedenkend ideeën aan om tot een weloverwogen eindresultaat te komen.

  Ivonne Epskamp
  Ivonne EpskampAdviseur
  Ivonne Epskamp
  Ivonne EpskampAdviseur
  Ivonne is adviseur en helpt u graag mee een persoonlijke glazen grafmonument te ontwikkelen. Ivonne is vriendelijk, creatief en behulpzaam.

  Tiny van Gelder
  Tiny van GelderKunstenaar
  Tiny van Gelder
  Tiny van GelderKunstenaar
  Tiny maakt de meest bijzondere creaties van glas. Er is geen wens wat zij niet in vervulling kan laten gaan.

  Jaap Doornewaard
  Jaap DoornewaardGlasspecialist
  Jaap Doornewaard
  Jaap DoornewaardGlasspecialist
  Jaap is verantwoordelijk voor het bestellen van het juiste type glas en het constructief verantwoord in elkaar zetten en plaatsen van de glazen grafmonumenten.

  Over ons team

  Kees Ruggenberg is het eerste aanspreekpunt van Art Emotions. Hij denkt met u mee om een passend grafmonument te ontwerpen en draagt ook graag al meedenkend ideeën aan, om tot een weloverwogen eindresultaat te komen. Kees werkt de ontwerpen uit in een tekening en een vrijblijvende offerte of bevestiging. Ook maakt Kees het documentatiemateriaal van Art Emotions ter inspiratie, hoewel hij tijdens de gesprekken streeft naar unieke en persoonlijke grafmonumenten. Kleine details kunnen hierbij groot verschil maken.

   

  Zowel bij Eijgelaar Natuursteen in Barneveld als in Kampen en Apeldoorn zijn meerdere adviseurs die ook graag voor u klaarstaan. Jaap Doornwaard en Tiny van Gelder maken de grafmonumenten van glas in het glaskunst atelier in Barneveld. Jaap heeft zich gespecialiseerd in de inkoop van de materialen, waarbij hij hoge eisen stelt aan de kwaliteit. Hij is ook verantwoordelijk voor het constructief verantwoord in elkaar zetten en plaatsen van de grafmonumenten. Het plaatsingsteam van Eijgelaar Natuursteen ondersteunt Jaap hier ook bij. Tiny is er voor het fijnere straalwerk van inscripties en figuraties, waarbij zij met heel haar hart probeert de verschillende diepten zo mooi mogelijk aan te brengen. Deze kunstenares maakt ook de creatieve bijzonderheden, zoals het snijden, emailleren en appliqueren van glas en andere glasbewerkingen. 'Ik kan er een stukje gevoel in leggen, het is allemaal handwerk,’ aldus Tiny als je haar vraagt wat haar zo aanspreekt in haar werk.


  Regelmatig komen klanten ook even bij haar om iets te bekijken en te bespreken of alles naar wens wordt. Jaap en Tiny begeleiden allebei de ovengangen van het glas, zij weten precies bij welke temperaturen iets het best tot zijn recht komt, hoewel het altijd spannend blijft om de oven weer open te doen om te zien hoe het eindresultaat uiteindelijk is geworden. Inherent aan dit prachtige ambachtsvak.

  In ons glaskunst atelier kunt u allerlei soorten glas en glasbewerkingen bekijken

  Mat glas, extra helder glas, glas met geknabbelde randen, gebogen glas, gekleurd glas, u krijgt een uitstekend beeld van de mogelijkheden.

  In ons glaskunst atelier kunt u allerlei soorten glas en glasbewerkingen bekijken

  Mat glas, extra helder glas, glas met geknabbelde randen, gebogen glas, gekleurd glas, u krijgt een uitstekend beeld van de mogelijkheden.

  Bezoek vrijblijvend ons glaskunst atelier

  Bezoek ons vrijblijvend in Barneveld aan de Ambachtsweg 2. In ons glaskunst atelier kunt u allerlei soorten glazen grafmonumenten gecombineerd met diverse materialen bekijken.

  Wij kunnen u vrijblijvend adviseren wat de mogelijkheden zijn voor een passend grafmonument van glas naar wens en wat de glazen grafmonumenten prijzen zijn.

  Bezoek adres

  Ambachtsweg 2
  3771 MG  BARNEVELD
  0342 - 401 315
  www.artemotions.nl

  info@artemotions.nl

  Openingstijden

  DINSDAG - VRIJDAG
  09:30 - 17:00
  ZATERDAG
  09:30 - 13:30

  Volg ons op

  GooglePlus Twitter YouTube Flickr Blogger

  Kondig uw bezoek aan

  Maak vrijblijvend een afspraak en kondig uw bezoek aan zodat wij goed voorbereid u van gepast advies kunnen voorzien.

  De koffie staat voor u klaar

  Snel naar

  Stel direct uw vraag