Glazen kindergrafmonumenten en kindergrafstenen | kindergraf glas voorbeelden

  Hieronder ziet u diverse voorbeelden van bijzondere glazen kindergrafmonumenten die Art Emotions vervaardigd heeft.

  Een glazen kindergrafmonument kan bestaan uit een liggend deel wat het kindergraf bedekt, maar een staand element behoort ook tot de mogelijkheden alsmede een combinatie van een staand en een liggend gedeelte.

  Daarnaast kunnen er diverse materialen in een kindergrafmonument van glas gecombineerd worden. Glas kan goed gecombineerd worden met natuursteen, maar ook met Cortenstaal, versteend hout of RVS.

  Kindergrafmonument glas

  Model: AEW0023

  Kindergrafmonument bestaande uit een letterplaat van blank floatglas geplaatst op een blauw bezandgesmolten omranding door middel van RVS glassteunen. De omranding is voorzien van diverse wit geëmailleerde sterren. Op de letterplaat is een afbeelding in emailles aangebracht.

   

  ONTVANG AANBIEDING

  Uniek glazen kinder gedenkteken

  Model: AEW0024

  Glazen kindergedenkteken met een glasplaat met taps toe lopende vorm bevestigd in een uniek ontworpen RVS beugel. Dit glazen gedenkteken heeft een moderne uitstraling maar is tegelijkertijd ook speels gemaakt.

  De tekening van het poppetje is door Coen zelf gemaakt...

   

  ONTVANG AANBIEDING

  Glazen kindergrafmonument met geknabbeld hart

  Model: AEW0025

  Glazen kindergrafmonument met twee doorzichtige glasplaten met een boom erin verwerkt en een uitgespaard hart. De randen zijn geknabbeld zodat een ruw natuurlijk effect onstaat. De glasplaten staan binnen omranding van RVS met hierbinnen Beach Pebbles.

   

  ONTVANG AANBIEDING

  Kindergrafsteen glas en natuursteen

  Model: AEW0026

  Glazen kindergrafsteen van Olive Green graniet in combinate met een glasplaat met een geknabbelde rand.

  Op het graniet en het glas zijn diverse glazen applicaties in kleur aangebracht.

   

  ONTVANG AANBIEDING

  Wij vertalen uw wensen naar een persoonlijk kindergrafmonument

   

  Glaskunst atelier Art Emotions bezoeken

   

  Wij luisteren goed naar uw wensen en vertalen dit naar een persoonlijk glazen kindergrafmonument. In ons glaskunst atelier kunt u diverse stijlen en mogelijkheden bekijken van glas. Helder glas, mat glas, gekarteld glas, er is van alles te zien.

  Ook kunt u allerlei grafmonumenten bekijken waarbij de meest uiteenlopende materialen zijn gecombineerd: glas met natuursteen, glas met RVS, glas met versteend hout, etc. etc.

  Kinder grafsteen glas en ruwe brokken

  Model: AEW0027

  Deze kindergrafsteen van glas bestaat uit een matte glasplaat met helder uitgespaarde gravure geplaatst binnen een omranding van ruwe natuurstenen flagstones.

   

  ONTVANG AANBIEDING

  Glazen baby grafsteen met vlinder

  Model: AEW0028

  Glazen baby grafsteen met een staand glaspaneel van blank floatglas met twee geknabbelde zijden voorzien van een gezandstraalde tekst die met witte emaille is ingebrand. De vlinder is van glas en ingelegd met mozaïek.

  Het paneel is met RVS glassteunen bevestigd op de omranding. Het liggende element bestaat uit een bezandgesmolten omranding van glas met vooraan handafdrukjes.

   

  ONTVANG AANBIEDING

  Kindergrafsteen glas met vlinder

  Model: AEW0029

  Kindergrafsteen glas met vlinder bestaande uit een staand glaspaneel van blank floatglas met gematteerde achterzijde en rondom geknabbeld. De tekst is helder uitgespaard. De vlinder is van gesmolten gekleurd glas en verlijmd op het staande glaspaneel.

  Het liggende gedeelte bestaat uit een omranding van Zwart graniet met ruw gehakte binnenzijden. Een Zwart granieten diagonale plantstrook verdeelt het liggende gedeelte in een plantvak en een met Carrara keitjes bedekt vak.

   

  ONTVANG AANBIEDING

  Natuurlijke kinder grafsteen met vlinder

  Model: AEW0030

  Kinder grafsteen met vlinder bestaande uit twee glaspanelen van blank floatglas. Het achterste glaspaneel is rondom vlak glanzend geslepen met hierop een vlinder van gesmolten glas in diverse kleuren aangebracht.

  Bij het voorste glaspaneel is de rechterzijde geknabbeld. 

   

  ONTVANG AANBIEDING

  Waarin wij ons onderscheiden

  Art Emotions beschikt over eigen glasovens, eigen glaskunstenaars en -specialisten zodat wij iedere wens in vervulling kunnen laten gaan. Er zijn 3 punten waarin wij ons echt onderscheiden:

  Gebogen glas

   

  Bij ons is het mogelijk om gebogen glas te laten vervaardigen. Het is zelfs mogelijk om bij een glazen grafzerk het glas dubbel gebogen te maken. Gebogen glas geeft een bijzonder speels effect.

   

  Gebogen glas grafmonument

  Unieke glasbewerkingen

   

  Zandstralen in gradaties, een afbeelding in gedetailleerde emaille kleuren aanbrengen, voet- of handrukken in het glas aanbrengen, glas knabbelen, zijn slechts enkele voorbeelden van wat wij kunnen.

   

  Voetafdrukjes in glas

  Glas verzonken in steen

   

  Wij kunnen bijvoorbeeld het glas uit een zuil van versteend hout laten komen of verzinken in een grondplaat van graniet zodat een subtiele overgang is van een steen naar het glas. Onze vakmensen kunnen iedere steensoort bewerken.

   

  Kindergrafsteen glazen hart

  Glazen kindergrafsteen sterren

  Model: AEW0031

  Kindergrafsteen bestaande uit Belgisch Hardsteen icm met blauw float glas. Het glas is ietwat ondoorzichtig gemaakt met hierin aan de voorzijde sterren gezandstraald die aan de achterkant weer uitgespaard zijn, zodat er een diepte effect ontstaat.

   

  ONTVANG AANBIEDING

  Kindergrafmonument met foto

  Model: AEW0032

  Een bijzonder kindergrafmonument met glas waarin een portretfoto, een regenboog en wolken zijn aangebracht. Het liggende gedeelte is gemaakt van Azul Macauba natuursteen met in het midden een vak gevuld met blauwe glassteentjes.

   

  ONTVANG AANBIEDING

  Kindergrafmonument met zon

  Model: AEW0033

  Glazen kindergrafmonument waarbij een zon met de hand door onze kunstenares is aangebracht in diverse emaille kleuren. Deze emailles worden in het glas gebakken en kunnen daardoor niet zomaar vervagen.

   

  ONTVANG AANBIEDING

  Kindermonument glas en RVS

  Model: AEW0034

  Kindergrafmonument met RVS plaat met uitgespaarde tekst met hierachter een gekleurde glasplaat. Dit geheel is geplaatst door middel van RVS steunen op een grondplaatje van bezand gesmolten glas.

   

  ONTVANG AANBIEDING

  Onze prijzen van kindergrafmonumenten van glas zijn scherp

  Vraag vrijblijvend een >> offerte << aan en ontdek onze scherpe prijzen

  Kindergrafmonument met glazen hart

  Model: AEW0035

  Rond kindergrafmonument van een roze glazen hart geplaatst binnen een omranding van roze crepi glas.

  Binnen de omranding is een afscheiding gemaakt, deels gevuld met tuinaarde en deels met roze edelsplit.

   

  ONTVANG AANBIEDING

  Glazen kinder grafmonument

  Model: AEW0036

  Met vakmanschap en ambacht kan door middel van zandstralen gevoel worden gelegd in een figuratie. Dat is in bovenstaand kindergrafmonument goed zichtbaar, hier is gewerkt met diverse gradaties in de figuratie van een haas.

   

  ONTVANG AANBIEDING

  Kindergrafmonument glas roze

  Model: AEW0037

  Kindergrafmonument met een vlinder en een roze glazen omranding.

   

  ONTVANG AANBIEDING

  Glazen kindergrafmonument met wolken

  Model: AEW0038

  Kinder gedenksteen bestaande uit een staand modelvormig glaspaneel van blank floatglas aan de achterzijde voorzien van een gestraald wolkenpatroon. Op de voorzijde zijn de tekst en figuratie gezandstraald en met diverse kleuren emaille ingebrand. Het glaspaneel is met RVS glassteunen bevestigd op een grondplaat van glas met een plantuitsparing over de gehele lengte. Ook de zijkanten zijn bekleed met glas.

   

  ONTVANG AANBIEDING

  Bezoek adres

  Ambachtsweg 2
  3771 MG  BARNEVELD
  0342 - 401 315
  www.artemotions.nl

  info@artemotions.nl

  Openingstijden

  DINSDAG - VRIJDAG
  09:30 - 17:00
  ZATERDAG
  09:30 - 13:30

  Volg ons op

  GooglePlus Twitter YouTube Flickr Blogger

  Kondig uw bezoek aan

  Maak vrijblijvend een afspraak en kondig uw bezoek aan zodat wij goed voorbereid u van gepast advies kunnen voorzien.

  De koffie staat voor u klaar

  Snel naar

  Stel direct uw vraag