Glazen grafmonumenten prijzen - wat kost een grafmonument van glas?

  Glazen grafmonumenten prijzen zijn in principe altijd maatwerk prijzen omdat het vaak aangepaste of bijzondere ontwerpen zijn. Hierbij is de prijs van zoveel factoren afhankelijk dat een prijs bij de getoonde grafmonumenten voorbeelden op deze website vaak sterk zal afwijken als een soortgelijk ontwerp maar met persoonlijke aanpassingen zal worden gemaakt.

  Daarom is de vraag wat kost een glazen grafmonument niet zo makkelijk te beantwoorden. Om u toch enig inzicht te geven leest u hieronder de factoren die bepalend zijn voor de prijs.

  Vrijblijvende offerte aanvragen
  Heeft u wat gezien op onze website wat u aanspreekt? Vraag vrijblijvend een >> offerte << aan

  Factoren bepalend voor de prijs van een glazen grafmonument

  Glassoorten

  De volgende glassoorten zijn beschikbaar: blankfloat, extra helder, blauw, mediterannee, brons, grijs en groen. Blankfloat glas wordt veruit het meeste gekozen. De andere kleuren zijn duurder dan blankfloat.

  Afmeting en vorm glaspaneel

  De grootte van het glaspaneel heeft niet heel veel invloed op de prijs. De vorm heeft wel invloed op de prijs. Een strak glaspaneel is makkelijker om te produceren dan een apart model, bijvoorbeeld een ovaal.

  Dikte glaspaneel

  De dikte van het glaspaneel heeft veel invloed op de prijs. Er zijn de volgende diktes beschikbaar: 12 mm, 15 mm, 19 mm en 24 mm dik glas. Meestal wordt voor 15 mm dik glas gekozen.

  Buigen of knabbelen glaspaneel

  Als het glaspaneel gebogen moet worden of (deels) geknabbeld, dan wordt hier een meerprijs voor berekend.

  Decoraties verwerkt in glaspaneel

  De prijzen van decoraties zijn afhankelijk van de techniek die moet worden toegepast. Wij kunnen u hierover uitgebreid informeren wat de mogelijkheden en kosten zijn.

  Wensen ten aanzien van het liggende gedeelte

  Wilt u een alleen een omranding of een gehele bedekking? Wilt u dit van glas, rvs of natuursteen? Het liggende gedeelte heeft de gootste invloed op de prijs.

  Glazen grafmonumenten prijzen informatie - Bezoek vrijblijvend ons glaskunst atelier

  Bezoek ons vrijblijvend in Barneveld aan de Ambachtsweg 2. In ons glaskunst atelier kunt u allerlei soorten glazen grafmonumenten gecombineerd met diverse materialen bekijken.

  Wij kunnen u vrijblijvend adviseren wat de mogelijkheden zijn voor een passend grafmonument van glas naar wens en wat glazen grafmonumenten prijzen zijn.

  Bezoek adres

  Ambachtsweg 2
  3771 MG  BARNEVELD
  0342 - 401 315
  www.artemotions.nl

  info@artemotions.nl

  Openingstijden

  DINSDAG - VRIJDAG
  09:30 - 17:00
  ZATERDAG
  09:30 - 13:30

  Volg ons op

  GooglePlus Twitter YouTube Flickr Blogger

  Kondig uw bezoek aan

  Maak vrijblijvend een afspraak en kondig uw bezoek aan zodat wij goed voorbereid u van gepast advies kunnen voorzien.

  De koffie staat voor u klaar

  Snel naar

  Stel direct uw vraag